Вхід

Мариновані грибочки

Мариновані грибочки можуть подаватися як самостійна закуска або як частина холодних закусочних платів, ідеально підходять до м'ясних страв, картоплі та як додаток до фестивальних страв. Це чудовий спосіб зберегти смак літа на весь рік!

  • Печериці 500 г
  • Часник 3 зубчики
  • Оцет 2 ст.л
  • Вода 50 мл
  • Рослинна олія 50 мл
  • Сіль 2 ч.л
  • Цукор 1 ч.л
  • Перець запашний 3 шт
  • Перець горошком 5 шт
  • Лавровий лист 1 шт

Весь цей перелік продуктів поміщаємо в каструлю, ставимо на вогонь і туди ж викладаємо гриби, добре перемішуємо, даємо закипіти, робимо вогонь тихіше і готуємо ще 10 хвилин. Потім знімаємо з вогню і залишаємо на 3-5 годин потоваришувати. Викладаємо на тарілочку, посипаємо зеленню і отримуємо смакову насолоду.

Також ці грибочки можна використовувати для приготування салатів.