Скоро новий рік і щоб прикрасити наш стіл, зробимо святкову страву.
Приготуємо до столу салат "Морквинка". Цей салат простий і не вимагатиме від вас якихось особливих кулінарних навичок. Приготування салату зможе відкрити в вас творчу особистість, креативність і звичайно почуття гумору.
І так, нам знадобиться:
- Філе курочки копчене 300-400 г
- Картопля відварена 4 шт
- Цибуля 1 шт
- Мариновані печериці 150 г
- Майонез 250 г
- Морква 3 шт
- Зелень 1 пучок
Приступаємо до приготування:
- Відварюємо картоплю та моркву, коли охолоне, очищаємо.
-Відварюємо яйця, потім також очищаємо.
-Куряче філе нарізаємо дрібним кубиком.
-Цибулю нарізаємо дрібним кубиком і маринуємо трохи, щоб смак цибулі був не дуже різким.
-Нарізаємо грибочки також кубиком.
-Яйця та моркву натираємо на дрібній терці, але розкладаємо по різних тарілках.
Все підготовлено, можна розпочинати займатися творчістю.
Збираємо салат.
-Беремо плоске гарне деко, викладаємо картоплю, формуємо основу нашого салату. -Змащуємо майонезом, потім викладаємо грибочки та мариновану цибулю.
-Далі робимо шар із копченої курочки та змащуємо майонезом.
-Наступний шар це подрібнені яйця і, звичайно ж, далі майонез.
-Останній шар – це натерта морква. Виглядає яскраво, ошатно та апетитно.
-Робимо останній штрих - із зелені робимо бадилля для нашої моркви.
Таким чином можна прикрасити абсолютно будь-який салат і навіть "ШУБУ" або "ОЛИВ'Є"
Щасливого Нового року!