Вхід

Салат “Морквинка”

Скоро новий рік і щоб прикрасити наш стіл, зробимо святкову страву.

Приготуємо до столу салат "Морквинка". Цей салат простий і не вимагатиме від вас якихось особливих кулінарних навичок. Приготування салату зможе відкрити в вас творчу особистість, креативність і звичайно почуття гумору.

І так, нам знадобиться:

  • Філе курочки копчене 300-400 г
  • Картопля відварена 4 шт
  • Цибуля 1 шт
  • Мариновані печериці 150 г
  • Майонез 250 г
  • Морква 3 шт
  • Зелень 1 пучок
Сіль на смак Перець на смак

Приступаємо до приготування:

- Відварюємо картоплю та моркву, коли охолоне, очищаємо.

-Відварюємо яйця, потім також очищаємо.

-Куряче філе нарізаємо дрібним кубиком.

-Цибулю нарізаємо дрібним кубиком і маринуємо трохи, щоб смак цибулі був не дуже різким.

-Нарізаємо грибочки також кубиком.

-Яйця та моркву натираємо на дрібній терці, але розкладаємо по різних тарілках.

Все підготовлено, можна розпочинати займатися творчістю.

Збираємо салат.

-Беремо плоске гарне деко, викладаємо картоплю, формуємо основу нашого салату. -Змащуємо майонезом, потім викладаємо грибочки та мариновану цибулю.

-Далі робимо шар із копченої курочки та змащуємо майонезом.

-Наступний шар це подрібнені яйця і, звичайно ж, далі майонез.

-Останній шар – це натерта морква. Виглядає яскраво, ошатно та апетитно.

-Робимо останній штрих - із зелені робимо бадилля для нашої моркви.

Таким чином можна прикрасити абсолютно будь-який салат і навіть "ШУБУ" або "ОЛИВ'Є"

Щасливого Нового року!